11. Sunderland

Sunderland endte i fjor som nummer 17 på tabellen. Sunderland var ikke noe særlig å skryte av i fjor og var egentlig rett og slett dårlig. Simon Mignolet reddet det meste for Sunderland som er fremdeles oppe i Premier League. Paolo Di Canio er manager i Sunderland, og han startet fjoråret med å imponere etter at han overtok Sunderland. Tror fort at Paolo Di Canio kan bli en hit for Sunderland som manager.

Vito Mannone er hentet fra Arsenal, og blir nok den nye førstekeeperen for Sunderland. Keiran Westwood blir nok andrekeeper for Sunderland i år. Vito Mannone er en utrolig god keeper, og han ble kjøpt fra Arsenal for 20 millioner kroner. Billigkjøp rett og slett som kan bli et kjempegodt kjøp for Sunderland. Sunderland har bare to keepere å velge mellom, så de får satse for sin egen del at de ikke får noen keepere skadet denne sesongen.

Forsvaret er også litt for liten egentlig. De burde hatt noen flere forsvarsspillere inn i troppen. Phil Bardsley får utrolig fort mange gule og ofte røde kort. Wes Brown og John O´Shea kan bli utrolig viktig for Sunderland denne sesongen. Men det er vel samtidig noen av midtbanespillerne som også kan brukes mer bakover på banen, men han burde fått tak i noen flere baki forsvar han Paolo Di Canio.

Midtbanen til Sunderland er utrolig bred. Craig Gardner er en utrolig god spiller. I fjor scoret vel 6 seriemål for Sunderland. Sebastian Larsson skuffet litt mye i fjor for Sunderland og scoret bare 1 mål i fjor. Noe som må forandres før sesongen i år. Emanuele Giaccherini spilte på Juventus i fjor der han scoret 3 seriemål, kan fort være en god signering for Sunderland det også, en midtbanespiller som kan å score mål. James McClean er solgt til Wigan, mens Stephane Sessegnon blir nok en viktige kantspiller, mens Sebastian Larsson også kan bli brukt som en kantspiller, blir interessant å se hvem som spiller hvor på dette laget.

Steven Fletcher kan fort bli en utrolig viktig spiss for dette Sunderlandlaget i åre også. Men samtidig så har Sunderland litt bedre angripere i troppen også. Jozy Altidore er signert og klar for Sunderland. Interessant fotballspiller er han også. Samtidig har de unggutten Connor Wickham han også kan være utrolig viktig for dette laget om han får til å score en del å komme seg opp på et litt høyere nivå.

Spillere inn: Modibo Diakite, Duncan Watmore, Valentin Roberge, Cabral, El Hadji Ba, David Moberg Karlsson, Vito Mannone, Jozy Altidore, Emanuele Giaccherini

Spillere ut: Titus Bramble, Matthew Kilgallon, Ryan Noble, Simon Mignolet, Ahmed El Mohamady, Kyle Bartley(lån), Daniel Graham(lån), James McClean

Sunderland

Share