11. Real Betis

Real Betis endte i fjor som nummer 7 i fjor, og skal nok få streve litt mer i år enn de gjorde i fjor. Real Betis tror jeg ender tilslutt som nummer 11 på tabellen etter årets sesong i La Liga. Real Betis sin manager Pepe Mel har vært manager for Real Betis siden 2010. Han har vært manager i over 3 år for Real Betis. Nå skal han inn i sitt fjerde år som manager for Real Betis.

Stephan Andersen er ny keeper for Real Betis. Han spilte i fjor for Evian i Frankrike. Han er en god keeper, og må nok ha en utrolig god sesong om Real Betis skal havne sånn ca. midt på tabellen. På de to årene i Evian har han spilt 35 kamper, samtidig har han vært der i to år. Han har samtidig spilt 20 landskamper for Danmark. Guillermo Sara er på lån til Real Betis, og kan nok utfordre Stephan Andersen om keeperplassen. Han er en god keeper, men det spørs om han får keeperplassen til Real Betis.

Nacho er kaptein for Real Betis og er en utrolig god spiller. Han har vært i Real Betis i 4 år, og dette blir hans 5 år for Real Betis. Han har spilt 134 kamper for Real Betis og har scoret 1 mål for Real Betis. Antonio Amaya har spilt 40 kamper for Real Betis men har ingen mål for Real Betis enda. Real Betis har bra med bredde i stallen sin bakover på banen og det kan bli utrolig interessant å se hvordan det går med Real Betis bakover dette året.

Javier Matilla har vært i klubben siden 2011 for Real Betis. Han har bare spilt 14 kamper for Real Betis, men i fjor var han på utlån til en klubb som Murcia. Han spilte der 34 kamper for Murcia og han scoret 12 mål i fjor. Han hadde en god sesong i fjor, og får håpe at han har en slik sesong for Real Betis i år. Nosa Igiebor har vært i Real Betis i et år nå. Han spilte 16 kamper i fjor, og scoret 1 mål for Real Betis, noe som er utrolig bra for en som tidligere har spilt for Lillestrøm.

Ruben Castro er nok en av de viktigste spillerne i Real Betis. Han har spilt 109 kamper for Real Betis, samtidig har han scoret 61 mål for Real Betis. Han scorer annenhver kamp, og mer enn det, noe som gjør han til en fantastisk spiller å ha i denne klubben. Han er en god spiller som scoret 18 seriemål i fjor for Real Betis.

Spillere inn: Didac Vila(lån), Juan Carlos(lån), Juanfran, Joan Verdu
Spillere ut: Ruben Perez, Benat, Campbell, Canas

Real Betis

Share