11. plass i Serie A: Chievo

Chievo endte i fjor som nummer 12 på tabellen, i år tipper vi at Chievo går opp en plass på tabellen. Tipper de blir nummer 11 i år. Giuseppe Sannino er manager for Chievo. Sannino har nylig blitt manager for Chievo.

Chievo har skaffet seg ny keeper tilbake fra lån. Navnet til den nye keeperen er Marco Silvestri. Christian Puggioni og Lorenzo Squizzi er de to keeperne som er der fra før av. Så er spørsmålet hvem av disse som blir førstekeeper. Marco Silvestri kan jo ta opp keeperplassen mot Christian Puggioni og Lorenzo Squizzi. Lorenzo Squizzi tror vi blir førstekeeper denne sesongen. Marco Silvestri ender nok opp med å bli andrekeeper for Chievo denne sesongen. Christian Puggioni tror vi må ta til takke med å være tredjekeeper for dette Chievo-laget. Det blir uansett morsomt å følge med på keeperplassen i Chievo, for på nåværende tidspunkt er det ganske åpent.

Paul Papp fikk bare 7 seriekamper i fjor for Chievo, mens han scoret 1 seriemål for laget. Bostjan Cesar har spilt for Chievo i 3 år nå. Han har spilt 82 kamper og scoret 3 mål for Chievo, samtidig er han 31 år gammel og har begynt å blitt litt gammel. Boukary Drame har spilt 9 kamper og har 1 mål for Chievo over 2 år, så det er litt lite kamper, får håpe han klarer å spille seg mer inn på laget til Chievo.

Luca Rigoni scoret 2 seriemål for sesongen i fjor for Chievo. Han har spilt 96 kamper for Chievo og scoret 4 seriemål for Chievo. Chievo har signert utrolig mange spillere i løpet av dette overgangsvinduet, samtidig har de solgt unna ganske så mange fotballspillere fra klubben. De har kjøpt utrolig mange midtbanespillere til klubben, kan være en fordel å få inn en del midtbanespillere. Chievo har ikke så mange på midtbanen sin, men har fått en del nye spillere nå, og er vel klar for en ny sesong.

Chievo har kjøpt noen spisser også. Cyril Thereau scoret 11 seriemål i fjor for Chievo og var en veldig god spiller for Chievo, vi får satse på at han scorer like mange i år. Kanskje kan han score enda flere denne sesongen. Alberto Paloschi scoret 7 seriemål i fjor for Chievo, mens Sergio Pellissier og Adrian Stoian scoret henholdsvis 5 og 3 seriemål i forrige sesong. Kan bli spennende å følge Chievo offensivt dette året.

Spillere inn: Tavares, Granoche, Lazarevic, Improta, Sestu, Radovanovic, Calello, Giacinti, Pamic
Spillere ut: Memushaj, Cofie, Jokic, Acerbi, Luciano, Moreno

Chievo

Share