10. plass i Premier League: West Ham

West Ham hadde ingen imponerende sesong i fjor i Premier League. I fjor ble de nummer 13 på tabellen, og de skuffet stort i fjor. Sam Allardyce har ikke hatt noen solid sesong for West Ham i fjor og jobben hans ligger vel i en tynn tråd om han ikke får dette West Ham-laget høyere på tabellen. West Ham har allerede hentet inn spillere som kan løfte de, men de har også mistet erfarende spillere som kunne hjulpet klubben til å kommet høyere på tabellen igjen. Sam Allardyce er en manager som ikke er særlig populær på Upton Park for tiden.

Adrian tok over førstekeeperplassen i fjor foran Jussi Jääskeläinen som har vært en viktig keeper for West Ham i den perioden han har vært der. Adrian er en mye yngre keeper som tar over etter Jussi Jääskeläinen. Jääskeläinen har vært i Premier League i mange år og har vært en solid keeper i alle klubbene han har spilt i og han har spilt mange toppkamper på det høyeste nivået, rett og slett en keeper det står respekt av. Raphael Spiegel er nok tredjekeeper dette året for West Ham og får nok andrekeeperplassen etter at Jussi Jääskeläinen gir seg på toppnivå.

West Ham har de samme forsvarsspillerne utenom Jack Collins og Matthew Taylor som har dratt fra klubben. West Ham slapp inn hele 51 scoringer i fjor, og det er litt mange mål om de vil være med å kjempe høyere på tabellen. De har ingen spesielle i forsvaret som er flink til å bøtte inn mål heller. Winston Reid og James Collins var de to som scoret i den bakre fireren i fjor for West Ham, de scoret bare et mål hver. Guy Demel scoret også en scoring i fjor for West Ham. Det kom tre scoringer fra forsvaret til West Ham i fjor, og det bør komme flere dette året.

Midtbanen derimot til West Ham er det mer styrke over målmessig. Mohamed Diame var en spillere som produserte bra med scoringer og var en god spiller sentralt på midtbanen i fjor hos West Ham. Han noterte seg for 4 scoringer i fjor for West Ham. Ravel Morrison hadde en god periode i sesongen da han imponerte mesterlig for West Ham. Ravel Morrison noterte seg for 3 scoringer for West Ham og ble senere utlånt til QPR der han kom seg litt i gang igjen og hjalp QPR til å komme seg til kvaliken og tilslutt rykket QPR opp igjen til Premier League igjen. Mark Noble kom seg på tre scoringer i fjor han også. Det offensive spillet til West Ham består mye av Kevin Nolan som er med. Kevin Nolan ble toppscorer i fjor for West Ham der han noterte seg for syv mål i Premier League, men han imponerte ikke hele tiden han heller, hele West Ham-laget i fjor skuffet en god del. Kantspillere som Matthew Jarvis og Stewart Downing scoret heller ikke nok mål for West Ham i fjor. Matthew Jarvis scoret 2 mål for West Ham, mens Stewart Downing scoret bare et mål i fjor for West Ham. Joe Cole som scoret tre mål i fjor å som ikke lite spilletid fikk lov å gå til Aston Villa foran denne sesongen. Joe Cole som slo gjennom for fullt i West Ham i ung alder, var ikke ønsket mer der, og måtte finne seg en ny klubb å spille for.

Angrepsplassen blir det stilt spørsmål til med West Ham sitt lag. I fjor var Andy Carroll skadet mesteparten av sesongen igjen, og kom seg ikke i gang før i januar/februar. Andy Carroll noterte seg for to seriemål i fjor og det var ikke noe imponerende. Ricardo Vaz Te scoret også to scoringer i fjor, mens en spiller som ble hentet inn gratis etter at han ikke fikk kontrakt med West Ham. Carlton Cole scoret fem seriemål i fjor for West Ham, og han var ikke ønsket av deg. Men nå har de hentet inn en ny spiss også for å utfordre Andy Carroll på topp. Mauro Zarate er hentet inn for West Ham og han kan bidra for å hjelpe de til å gjøre en solid innsats, med å score mål. Enner Valencia er hentet inn for West Ham denne sesongen, og blir en viktig spiller denne sesongen. Han scoret 3 mål i VM for Ecuador som fikk bare spille tre gruppespills kamper.

Vårt tips for West Ham denne sesongen er at de ender sånn ca. på samme plassering som i fjor. I fjor endte de som nummer 13 på tabellen, i år tror vi at de ender tre plasser lengre opp på en 10. plass. Mauro Zarate kan være den spilleren som får sitt skikkelige gjennombrudd i West Ham denne sesongen, men Enner Valencia kommer til å være den spilleren som kommer til å bøtte inn scoringer for West Ham denne sesongen.

Spillere inn: Diego Poyet, Aaron Cresswell, Cheikhou Kouyaté, Mauro Zarate, Carl Jenkinson (lån), Enner Valencia

Spillere ut: Joe Cole, Jack Collison, George McCartney, Matthew Taylor, Stephen Henderson, Raphael Spiegel

 

Share