10. Plass i Bundesliga 2015/16: Werder Bremen

Werder Bremen gjorde en god sesong i fjor, men skuffet de siste tre seriekampene der de kun tok et poeng og falt litt nedover på tabellen. Werder Bremen scoret mange mål i fjor i Bundesligaen, og det skal Franco Di Santo ha mye av æren for. Franco Di Santo scoret 13 seriemål i fjor for Werder Bremen. Werder Bremen imponerte ikke akkurat bakover i fjor. franco di santoWerder Bremen var et av de lagene som slapp inn mest mål i fjor. Paderborn og Werder Bremen endte opp med å slippe inn 65 seriemål hver i fjor. Werder Bremen endte tilslutt opp på en tiendeplass.

Keeperplassen til Werder Bremen denne sesongen går til Raphael Wolf som spilte de fleste kampene i fjor for Werder Bremen. Wolf spilte 27 av 34 seriekamper totalt for Werder Bremen. Raphael Wolf har spilt for det meste for andrelaget til Hamburg og Werder Bremen. Kapfenberger var han fast keeper mellom 2009-2012, der han fikk 104 seriekamper. Raphael Wolf har spilt 37 seriekamper totalt for Werder Bremen siden 2012. Felix Wiedwald blir nok andrekeeper for Werder Bremen denne sesongen. Han fikk 12 seriekamper for Frankfurt mellom 2013 og 2015.

Forsvaret til Werder Bremen slapp mye til i fjor, og det kan de ikke gjøre denne sesongen om de skal komme likt høyt opp på tabellen. Santiago Garcia spilte 24 seriekamper for Werder Bremen i fjor, det ble ingen scoringer på forsvarsspilleren fra Argentina, men det ble tre målgivendepasninger. Theodor Gebre Selassie var den spilleren som var mest involvert i fra sin forsvarsposisjon fremover i fjor. Han spilte 26 seriekamper totalt, men det ble tre scoringer og en målgivendepasning. Assani Lukimya spilte kun 22 seriekamper i fjor for Werder Bremen og det endte med to seriemål totalt. Ulempen med forsvaret til Werder Bremen er at de har så mange fra forskjellige nasjoner.

zlatko junuzovicWerder Bremen hadde noen midtbanespillere i fjor som imponerte veldig. Fin Bartels gjorde sakene sine veldig godt og spilte de fleste kampene i fjor for Werder Bremen. Bartels endte opp med 29 seriekamper, fire seriemål og fire målgivendepasning. Zlatko Junuzovic hadde en kanonsesong i fjor for Werder Bremen. Junuzovic har spilt 39 landskamper for Østerrike, der han også har scoret fem landslagsmål. Junuzovic hadde en god sesong i fjor der han spilte 33 seriekamper. Junuzovic scoret seks seriemål i fjor og la tilslutt tolv målgivendepasninger. Zlatko Junuzovic har spilt 104 seriekamper totalt for Werder Bremen, men har ikke scoret mer enn elleve seriemål totalt.

Werder Bremen har mistet sin toppscorer fra i fjor. Franco Di Santo gjorde en god sesong der han var involvert i mye fremover. Franco Di Santo hadde sin skikkelige sesong der han scoret 13 seriemål for Werder Bremen, nå skal han prøve seg ut i Schalke 04. Anthony Ujah som hadde en god sesong for Köln og scoret ti seriemål totalt i fjor, har signert for Werder Bremen og skal prøve å score like mange som Di Santo gjorde i fjor. Junuzovic og Ujah kan bli et radarpar som kan hjelpe hverandre til mange scoringer denne sesongen, om de kommer godt overens på banen.

Viktor Skrypnyk har vært manager i Werder Bremen siden 2014. Skrypnyk spilte for Werder Bremen mellom 1996 og 2004. Der han fikk 138 seriekamper og scoret syv seriemål. Han begynte å trene andrelaget til Werder Bremen i Juni 2013. Han trente andrelaget over 47 seriekamper, der han endte på en seiersprosent på 65,96 og gjorde sakene sine godt. Han tok deretter over Werder Bremen sitt førstelag og det har han gjort med stil. Werder Bremen tok 10 seire på de 19 seriekampene, og han har en seierprosent på 52,63.

anthony ujahSpillere inn: Aron Johannsson, Ulisses Garcia, Anthony Ujah, Felix Wiedwald, Mateo Pavlovic, Oliver Hüsing

Spillere ut: Eljero Elia, Franco Di Santo, Luca Caldirola, Koen Casteels, Sebastian Prödl, Davie Selke

Vi tror at Anthony Ujah kommer til å få en god sesong for Werder Bremen. Ujah hadde en god sesong for Köln i fjor og med en spiller som Zlatko Junuzovic kommer Ujah til å banke inn mål denne sesongen også. Ujah stopper i fjor på ti seriemål, det kan fort bli det samme for Werder Bremen denne sesongen.

Vi tror at Werder Bremen skal få en god sesong i år også. Werder Bremen var gode i fjor men det var Franco Di Santo som stod for de fleste scoringene i fjor. Di Santo scoret 13 seriemål og har nå dratt til Schalke. Vi tror at Werder Bremen ender som nummer 10 på tabellen.

Share