10. Fulham

Fulham endte i fjor som nummer 12 på tabellen, noe som var litt skuffende, de kunne fort ha blitt nummer 8 i fjorårssesongen om de hadde jobbet litt mer etter at de hadde nådd 40 poeng i serien. Martin Jol har ikke gjort det så bra som Fulhammanager egentlig. Fulham har gode offensive spillere, men det ser ut som at det er bare Dimitar Berbatov som presterer opp mot sitt beste.

Keeperplassen til Fulham i år går nok til den nye keeperen som er hentet inn. Maarten Steklenburg blir nok førstkeeper for Fulham i årets sesong. Maarten Steklenburg har stått i mål for Roma i utrolig mange år, men nå er han i Fulham der han skal kjempe mot David Stockdale om keeperplassen. Ser for meg at David Stockdale blir andrekeeper bak Maarten Steklenburg. Mark Schwarzer har dratt fra Fulham og er klar for Chelsea, noe som kan bli interessant for han som fotballkeeper.

Forsvarsposisjonen er vel Fulham ganske sterke. Brede Hangeland er en utrolig viktig midtstopper for dette Fulhamlaget. Brede Hangeland har samtidig skrevet under ny kontrakt med Fulham og er Fulham sin kaptein. Fernando Amorebieta er en ny fotballspiller som kommer inn i forsvaret til Fulham, noe som kan bli utrolig interessant å se på denne sesongen. John Arne Riise må nok imponere mer i år, enn det han gjorde i fjor, samtidig hadde det vel gjort noe med John Arne Riise om han fikk scoringen sin i Fulhamdrakt i Premier League. Alle vet jo hvor god fotballspiller John Arne Riise er på sitt beste.

Damien Duff blir nok et år en viktig spiller for midtbanen for Fulham. Scoret 3 seriemål i fjor for Fulham, og kan nok gjøre det samme i år også. Fulham har begynt å fått mer unggutter i gang også i laget, noe som er en fordel, siden de fleste spillerne er ganske så høyt oppe i årene. Alexander Kacaniklic er en fotballspiller som kommer til å være god å ha for et Fulhamlag. Alexander Kacaniklic scoret 4 seriemål i fjor for Fulham, kan fort score enda flere mål denne sesongen.

Dimitar Berbatov blir nok den viktigste spilleren på topp for Fulham. Dimitar Berbatov scoret 15 seriemål i fjor for Fulham. Hugo Rodallega må nok score flere mål enn det han har gjort til nå om han vil spille noen flere kamper for Fulham. 3 scoringer på en spiss er alt for lite. Bryan Ruiz er også en viktig spiller får håpe at kommer seg opp i mer enn 5 seriemål som han gjorde i fjor.

Spillere inn: Sascha Riether, Derek Boateng, Fernando Amorebieta, Maarten Steklenburg

Spillere ut: Chris Baird, Simon Davies, Mahamadou Diarra, Mladen Petric, Mark Schwarzer, Tom Donegan, Alex Smith

Fulham

Share