10. Espanyol

Espanyol endte i fjor som nummer 13 på tabellen, i år tipper jeg at de klatrer noen plasser opp på tabellen. Tror Espanyol ender som nummer 10 på tabellen i La Liga. Espanyol er et godt lag, og er erkefienden til Barcelona. Javier Aguirre har vært manager i Espanyol. Han er en utrolig god manager. Han er fra Mexico. Han har spilt 59 landskamper for Mexico.

Kiko Casilla har vært i Espanyol i mange år nå, men har samtidig vært utlånt til andre klubber. Han har vært i Espanyol i 5 år, han har bare spilt 41 kamper for Espanyol, men han kan fort få flere dette året for Espanyol. Han er en god keeper, samtidig er han ikke mer enn 26 år gammel.

Joan Capdevila har spilt fot klubber som Villarreal, Deporitvo La Coruna og Atletico Madrid. Capdevila har spilt i Espanyol i et år nå, og er en spiller som er utrolig viktig for dette Espanyol. Han har spilt 26 kamper for Espanyol, men fremdeles ikke scoret noen mål. Han har samtidig spilt 59 landskamper for Spania, og var med på å vinne EM og VM for Spania i 2008 og 2010. Han er samtidig visekaptein for dette Espanyollaget. Diego Colotto har vært i Espanyol siden 2012. Han har spilt 28 kamper for Espanyol og han har scoret 2 mål for Espanyol.

Sergio Tejera har spilt 12 kamper for Espanyol og han har scoret 1 mål på de 12 kampene han har spilt for Espanyol. Simao Sabrosa har spilt 26 kamper for Espanyol og har scoret 3 mål for Espanyol. Han er en utrolig viktig spiller for dette Espanyollaget. Wakaso Mubarak har vært i Espanyol i et år nå, og er en utrolig viktig spiller for dette Espanyollaget, han er en spiller som kan score fremover, og er en spiller som også er god til å gi målgivendepasninger. Han har spilt 26 kamper for Espanyol og har scoret 3 mål for Espanyol.

Sergio Garcia scoret 7 mål for Espanyol i fjor. Han er også kaptein for Espanyol, han er en utrolig viktig spiller, samtidig er han en god lagspiller for dette Espanyollaget. Pizzi er på utlån fra Benfica til Espanyol, han er en god spiller, som det er fordel å ha på dette laget. Han er på utlån og har aldri hatt en kjempegod sesong. Men kanskje han får en av sine beste sesonger i år da han skal spiller for Espanyol.

Spillere inn: Pizzi(lån), Sidnei(lån), Xavi Puerto, Juan Fuentes, David Lopez
Spillere ut: Jordi Amat, Edgar, Victor Armero, Joan Verdu, Raul Baena

Espanyol

Share