1. plass i Serie A: Juventus

Juventus vant Serie A i fjor, og gjorde en svært god sesong. Selv om Juventus røk ut i kvartfinalen av Champions League, så kan Antonio Conte være strålende fornøyd med fjorårets sesong. Bayern München slo ut Juventus av Champions League. Antonio Conte har vært manager for Juventus i 2 år. Conte har vært en utrolig god manager for dette Juventus-laget. Vant serien suverent i fjor, og kommer nok til å gjøre det i år også tror vi. Kanskje kan Conte ta Juventus til nye høyder i år, med både Champions League finale og seriegull?

Gianluigi Buffon er soleklar førstekeeper for Juventus. Han er en fantastisk keeper, og en av verdens beste keepere på herresiden. Samtidig er han kaptein for Juventus. Han har spilt hele 357 seriekamper for Juventus. En legende i Juventus. For Italia har han spilt 133 landskamper. Juventus andre og tredjekeeper blir Marco Storari og Rubinho. De kommer nok til å slite mot førstekeeper Buffon om spilletid. Han er en utrolig viktig keeper og spiller for dette Juventus-laget.

Giorgio Chiellini er andrekaptein for «Juve». Chiellini scoret 1 seriemål i fjor for Juventus. Han har spilt 228 seriekamper, og scoret 19 seriemål for Juventus. Han har samtidig mange landskamper for Italia også. Han har 63 landskamper og 3 landslagsmål for Italia. Martin Cáceres scoret 1 seriemål i fjor for Juventus. Han kan bli en viktig spiller for dette Juventus-laget fremover. Leonardo Bonucci har spilt 99 seriekamper for Juventus. Han kommer opp i sin 100. seriekamp i år for Juventus. Bonucci vil nok bli en vital del av fremtiden for Juventus.  Han er en kjempegod midtstopper å ha på laget. Angelo Ogbonna er hentet fra Torino, og skal være en god venstreback som kan hjelpe Juventus mye denne sesongen.

Arturo Vidal scoret 10 seriemål i fjor for Juventus. Han blir nok en viktig midtbanespiller for Juventus. Laget har gode midtbanespillere som kan score en del mål. Vidal ble samtidig toppscorer for Juventus i fjorårssesongen. Paul Pogba og Andrea Pirlo scoret 5 scoringer hver i fjor og var viktig for dette Juventus-laget. Claudio Marchisio scoret 7 seriemål i fjor for Juventus og er tredjekaptein.

Spissplassen til Juventus blir mye sterkere i år enn i fjor. Marko Vucinic scoret 10 seriemål i fjor, mens Fabio Quagliarella scoret 9 seriemål for Juventus i fjor. Men dette året har de klart å kjøpt inn to fantastiske spisser. Fernando Llorente er kjøpt inn, som i fjor nesten ikke fikk spille for Athletic Bilbao. Mens Carlos Tevez kommer fra Manchester City. Kan blir to svært så viktige spillere for Juventus i årets sesong.

Spillere inn: Llorente, Tevez, Ogbonna, Rizzo, Kabashi

Spillere ut: Iaqunita, Anelka, Bendtner, Branescu, Felipe Melo, Pinsoglio

Juventus

Share