1. Manchester City

Manchester City endte i fjor som nummer 2 i Premier League. Manchester City klarte ikke å vinne et eneste trofe i fjor. Roberto Mancini fikk sparken rett etter at de hadde tapt FA Cupfinalen mot Wigan. Manchester City har ansatt ny manager til klubben. Manuel Pellegrini har blitt ansatt som manager for Manchester City.

Manchester City sitt førstevalg i mål blir som vanlig Joe Hart. Han er en fantastisk keeper, han hadde et litt dårlig år i fjor, men noen keepertabber. Får håpe at Joe Hart får et bedre år der det blir mindre feil bakover og flere gode matchvinnerredninger. Costel Pantilimon blir nok andrekeeper denne sesongen. Richard Wright blir nok tredjekeeper for Manchester City. Manchester City har bra bredde i keepere, men de er avhengig av en Joe Hart i kjempeform.

Forsvaret til Manchester City ser ganske så bra ut. De har klart å fått bort fotballspillere som Kolo Toure og Wayne Bridge. Samtidig så har Maicon blitt solgt til Roma. Vincent Kompany er en utrolig viktig spiller i den bakerste rekken for Manchester City. Men han hadde ikke noe god sesong i fjor for Manchester City. Han trenger nok å komme seg opp på samme nivå som han var i 11/12 sesongen da han og Manchester City tok seriegullet foran nesen på Manchester United.

Manchester City har en god midtbane. De har signert noen gode spillere som skal heve dette Manchester Citylaget. David Silva blir en sentral spiller i år som han har vært i alle år for Manchester City. Fernandinho og Jesus Navas er to utrolige gode signeringer for Manchester City. Kan fort være to spillere som kan avgjøre seriegullet for Manchester City. Yaya Toure scoret 6 seriemål i fjor og er en spiller som presterer godt hvert eneste år for Manchester City.

Angrepsrekken til Manchester City blir utrolig spennende denne sesongen. De solgte Mario Balotelli til AC Milan i januar. I starten på juli ble Carlos Tevez solgt til Juventus. Samtidig er Roque Santa Cruz frigitt fra Manchester City. Manchester City har kjøpt to spiller i sommer. Alvaro Negredo er signert, han kommer fra Sevilla. Stevan Jovetic er også nysigneringen til Manchester City. Sergio Agüero må nok være enda bedre enn i fjor om Manchester City skal ta noe seriegull i år. Manchester City er nok favoritter med det laget de har nå.

Spillere inn: Fernandinho, Jesus Navas, Alvaro Negredo, Stevan Jovetic

Spillere ut: Kolo Toure, Wayne Bridge, Ryan McGivern, Roque Santa Cruz, Omar Elabdellaoui, Carlos Tevez, Karim Rekik(lån), Maicon

Manchester City

Share